OM OS

Coverfoto: Junkyard Drive besætning 2016 i Texas.

Grizzly Nation har eksisteret siden 2012 og blev grundlagt af Michael & Christel Stejlborg af passion for rockmusik i alle afskygninger. Hele grundidéen var at skabe et fællesskab omkring bands, der enten var i gang med at etablere sig, eller som af den ene eller anden grund ikke havde haft muligheden for at komme ud over rampen

Men snart skulle det vise sig, at fællesskabet blev udvidet til bands, der var godt i gang med en karriere, men som godt kunne lide idéen om at støtte op om en frivillig ”græsrodsbevægelse” med det formål at fremme rockmusik.

Der gik ikke lang tid, før vores ihærdighed bar frugt, da vi blev inviteret til Beijing i Kina for at deltage i en musikfestival. Det var en fantastisk tur i 2013, hvor vi havde glæden af at præsentere Diretone og Blended Brew på den kinesiske scene.

Det blev ikke sidste gang, vi rejste langt for at udbrede den skandinaviske rock, og i 2014 gik turen til Mexico og Californien med de to svenske bands Inferior og Deception, hvor vi bl.a. blev sponsoreret af det mexicanske tøjbrand Kingmonster som er kendt under navnet La Marca del Diablo i USA. Det blev til gode koncerter med et oplagt publikum i Monterrey, Saltillo, Mexico City og Los Angeles.

En stor støtte i den periode var vores repræsentant på den anden side af andedammen The Die Hard Kid .

Efter Michael havde været en tur i Mexico i 2015 i forbindelse med motorcykelaktiviteter, blev der arrangeret endnu en tur til USA/Mexico med Junkyard Drive, hvor vi denne gang fokuserede på Florida, Texas og Mexico City med stor succes.

I alle årene fra 2012 og frem til begyndelsen af 2020 holdt vi vores promovering af bands kørende på www.grizzly.dk, men da Covid-19 ramte verden, røg aktivitetsniveauet ned, og først her i 2024 er Grizzly Nation V.2.0 en realitet.

Foto: Inferior i Saltillo, Mexico

Konceptet er fuldstændigt som det altid har været – vi promoverer rockbands kvit og frit baseret på vores egen passion for musikmiljøet. Og hvis man ønsker, at vi laver lidt mere end blot promovering på www.grizzly.dk, så er vi friske på det med individuelle aftaler uden bindinger.

I Grizzly Nation V.2.0 har vi udvidet med at skrive om motorcykelmiljøet også, da vi igennem årene har haft en lige så stor passion som motorcykelentusiaster.

Så da hele konceptet skulle kickstartes, var det naturligt at inkludere denne del med vores egne og andres oplevelser inklusiv udbredelse af nyheder fra klubber, motorcykelproducenter og alt muligt andet.

Vores princip er, at alt kan inkluderes, så længe det er Rock ’n’ Roll. Derfor har Mama Grizzly Systue også fundet vej til siden, hvor man kan få syet sin battlevest, motorcykelvest eller blot få lagt et par bukser op.

Vi håber, at alle der synes godt om konceptet vil udbrede siden, så vi med tiden kan få et endnu stærkere fællesskab ”In the name of Rock ’n’ Roll”.