MAMA GRIZZLY SYSTUE

Skal du have syet mærker på din vest, fixet en lynlås i dine jakke eller lagt dine nye motorcykelbukser lidt op ? Så er Mama Grizzly Systue klar til, at hjælpe dig. Jeg efterstræber, at levere et godt håndværk i kvalitet efter lige præcis dine ønsker.Pris og levering er altid aftalt på forhånd, så du præcis ved hvad du skal betale og hvornår du kan afhente dine effekter der er blevet syet.

Hvad skal jeg tage stilling til når mine mærker skal syes på ? 

  • Hvor mange mærker skal syes på ?
  • Hvor skal de placeres på vesten ?
  • Skal det være med eller uden læder under mærkerne ?
  • Hvis det skal være med læder: Skal det være kernelæder eller møbellæder under mærkerne ?
  • Skal du have syet mærker på din vest ?

    Skriv til mig eller kontakt mig på mobil 40 95 93 03